Concert “Degebea” Tudor GHeorghe

Tudor Gheorghe foto 3_big

“Un concert ca şi România, cu disperare, cu frustrare, dar şi cu iertare şi speranţă.” – Tudor Gheorghe.

Tudor Gheorghe, maestrul cuvintelor cantate asustinut o reprezentatie inedita a spectacolului “DEGEABA” in seara zilei de 10 decembrie2012,incepand cu orele 18.00,in sala Teatrului de Vara “Radu Beligan” Bacau.

Tudor Gheorghe ascult de foarte multă vreme și cred că este artistul meu român preferat, însă e cu totul altceva să asiști la un concert live. Să îi urmărești piesele, grimasele dar și trăirea publicului. E plăcut să stai în pat și să urmărești un concert la TV, dar incomparabil mai frumos să fii în sală. A fost un spectacol fascinant plin de rafinament și măiestrie presărat din belșug cu glume și ironii.
Inspirat din proiectul “Mie-mi pasa” prezentat cu succes publicului la 7 ani de la Revolutie, “DEGEABA” a oferit celor prezenti garantia unei experiente in stilul rock-simfonic prin intermediul poeziei si a cantecului romanesc.
Sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu, alaturi de mult indragitul artist au  evoluat timp de aproximativ doua ore, peste 70 de instrumentisti, un grup coral si o trupa rock , iar efectele speciale de lumini au completat atmosfera unui peisaj muzical de neuitat.

“Degeaba…?!” a fost mai mult decât un spectacol, a fost un manifest, a fost un act de răzvrătire prin muzică faţă de peisajul politic autohton.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web