Ce să nu mănânci de la McDonald’s, Subway şi KFC

Indiferent că vorbim de McDonald’s, Subway sau KFC, trebuie să ştiţi ca fiecare în parte deţine în meniu alimente care, potrivit spuselor angajaţilor, este mai bine să le evitaţi.

Mai jos iata o lista cu ceea ce nu ar trebui sa comandati la aceste restaurante:

Subway – Salată de fructe de mare

“Prin fructe de mare ei înţeleg de fapt o imitaţie de crab şi foarte multă maioneză”

McDonald’s – Chicken McNuggets

“Am lăsat din greşeală o pungă plină cu Chicken McNuggets pe un contor pentru o perioadă de câteva ore. S-au topit pur şi simplu. Tot ce a mai rămas din acest produs a fost un lichid ciudat.”

Subway – Pieptul de pui

“La începutul zilei ni se spune să scoatem pieptul din congelator şi să îl lăsăm toată ziua într-un bazin plin cu apă fierbinte. La sfârşitul zilei aceştia sunt scoşi, storşi şi puşi într-un container de plastic.”

Burger King – Sandvişuri cu peşte

“Există patru cuve pline cu ulei în care sunt prăjiţi cartofii. După două zile, uleiul devine prea negru pentru cartofi, aşa că în el se va prepara puiul. Acest proces mai durează încă o săptămână. După această perioadă, uleiul devine foarte negru, iar singurul lucru pe care îl mai poţi prepara în el este Fish Filet.”

Continuarea listei AICI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web