„Totul începe ACASĂ!”

Conform statisticilor Eurostat, 5 milioane de români trăiesc în condiţii severe de sărăcie, 1 milion de români nu au încălzire, 41,2% dintre români nu au baie sau duş, 55,3% trăiesc în locuinţe suprapopulate (în timp ce media europeană este de 17,8%), iar 28,6% se confruntă cu deteriorarea severă a caselor. A locui adecvat, decent și într-un mediu sănătos este un drept fundamental al omului. În acest context, în care nevoia de locuire în condiţii umane este atât de mare, Habitat for Humanity România lansează campania “Totul începe ACASĂ!”.

Habitat for Humanity România crede şi promovează ideea conform căreia la baza dezvoltării personale, profesionale și sociale a oricărui individ și a oricărei familii se află locuirea în condiţii decente. O casă este mai mult decât un simplu adăpost – locuirea în condiții umane oferă demnitate, siguranță, echilibru și este fundamentală dezvoltării armonioase a familiilor noastre și a comunităților în care trăim.

Toţi cei care doresc să susţină această iniţiativă o pot face prin trimiterea unui sms în valoare de 2 Euro la numărul 8839. Valoarea donaţiei de 2 Euro nu conţine TVA, iar campania este susţinută de Cosmote, Orange şi Vodafone. Alte modalităţi de implicare sunt:

  1. Donaţii securizate cu cardul în contul IBAN RO25 BRDE 050S V150 1751 0500, deschis la BRD Sucursala Oradea;
  2. Donaţii prin PayPall intrând pe site-ul www.habitat.ro/doneaza;
  3. Alocarea a 20% din impozitul trimestrial pe profit, conform prevederilor Codului Fiscal în vigoare, Titlul 2, Cap. II, Art. 21, Alin. 4 – http://www.habitat.ro/parteneriate-companii.html.

 

„Mulţumim tuturor partenerilor: companii, donatori individuali, voluntari, media, autoritaţi publice, care ne-au ajutat să ne continuăm misiunea. În acest an, datorită lor, 874 de familii locuiesc în condiţii mai bune. Vă mulţumim pentru că vă pasă. Fiecare dintre noi poate să contribuie la schimbarea în bine a vieţii unei familii. Acum , cu ocazia sărbatorilor de iarnă, dăruiţi celor care au atât de multă nevoie de ajutor şansa de a avea un cămin calduros. Donaţi 2 euro prin sms la 8839 pentru a ajuta o familie să locuiască în siguranţă!”, declară Gabriela Grigori, Director Dezvoltare Resurse şi Comunicare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web