5 decembrie – Ziua Internațională a Voluntarului

Anul acesta, în perioada magică a Sărbătorilor, voluntarii Crucii Roșii Bacău au devenit tot mai motivați și mai entuziaști în vederea implicării în societate întrucât în pofida eforturilor muncii lor depuse de până acum, aceștia își vor continua munca în folosul comunității, pentru a-l ajuta pe Moș Crăciun să împartă cadouri familiilor, copiilor și persoanelor nevoiașe din localitățile: Onești, Slănic Moldova, Oituz, Moinești, Comănești, Corbasca, Răcăciuni, Colonești, Răchitoasa, Plopana, Secuieni, Traian şi Bacău.

Aceasta zi reprezinta un prilej minunat de conștientizare a importanței voluntariatului. Evenimentul din data de 5 decembrie, debutează cu o festivitate de premiere Voluntariat pentru viață!, a celor mai activi și devotați voluntari, începând cu orele 16:00, la Restaurantul Vila Royal. De asemenea, în acest cadru festiv toți voluntarii se pot bucura de o petrecere cu muzică, karaoke, dans, concurs de Miss și Mister Voluntar al Crucii Roșii Bacău și jocuri interactive.

Astfel, scopul evenimentului din data de 5 decembrie este solidarizarea cu valorile comunităţii mondiale și locale, producerea schimbărilor dorite în conştiinţa individuală şi colectivă, odată cu aflarea avantajelor voluntariatului, evidențierea atât a rezultatelor obținute în urma desfășurării activităților din acest an, cât și reflectarea recunoștinței organizației față de voluntari, pentru a-i menține motivați și entuziaști.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web