BitTorrent intra in legalitate in 2013

Incercand sa se alinieze trendului actual impus de giganti precum Apple, Google sau Amazon, BitTorrent vrea sa intre in domeniul distributiei legale de filme, muzica sau carti in format digital.

Cu cele doua aplicatii ale sale, BitTorrent si uTorrent, compania dezvoltatoare a inregistrat pana in acest moment un numar de 160 milioane de utilizatori. Dintre acestia, 40 milioane folosesc zilnic serviciile retelei Torrent.

,,Modul prin care rezolvi problema distributiei de continut este sa nu blochezi accesul la el. Nimeni nu vrea sa reprezinte doar niste canale de transfer. Suntem deja acest lucru si suntem foarte buni, ca urmare avem toate sansele sa nu intampinam probleme in aceasta tranzitie.”

Un model de business bine gandit si un pret accesibil s-ar putea sa fie calea catre un produs de succes. Ramane sa asteptam cateva luni pentru a ne lamuri daca intentiile Directorului de Marketing BiTorrent se vor reflecta in realitate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web