Gala Judeţeană a Voluntarului Băcăuan

Fundaţia de Sprijin Comunitar în parteneriat cu CJE Bacău organizează în data de 7 Decembrie începând cu ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cea de a şasea ediţie a Galei Judeţene a Voluntarului Băcăuan. Competiţia va aduce recunoaşterea voluntarilor şi proiectelor de voluntariat din judeţul Bacău, marcând totodată Ziua Internaţională a Voluntariatului (5 Decembrie).

In anul 1985 Organizatia Natiunilor Unite a declarat ziua de 5 decembrie Ziua Internationala a Voluntarilor, sarbatorita de atunci in intreaga lume. In Romania este sarbatorita  incepand cu anul 2000.

„Aşteptăm şi în acest an ca organizaţiile şi instituţiile care lucrează cu voluntari să se înscrie la eveniment pentru a face cât mai bine cunoscută munca voluntarilor şi a contribui la popularizarea şi dezvoltarea acestui fenomen. În special, pentru cei tineri voluntariatul rămâne o opţiune mai mult decât interesantă şi benefică pentru petrecerea timpului liber, iar evoluţia acestui fenomen în ultimii ani, inclusiv în Bacău, este mai mult decât semnificativă. Prin urmare, şi Gala Voluntarului Băcăuan creşte de la an la an şi se îmbogăţeşte cu idei şi proiecte noi şi de impact.” (Gabriel Măgurianu, coordonator voluntari FSC Bacău)

Evenimentul oferă o binemeritată recunoaştere publică oamenilor din întreg judeţul care îşi dăruiesc constant din timpul, energia şi abilităţile lor pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie, pentru a proteja mediul sau pentru proiecte de interes comun. În cadrul evenimentului cel puţin 10 organizaţii din judeţ îşi vor premia cei mai harnici voluntari din acest an şi le vor aduce mulţumiri în faţa colegilor de la celelalte organizaţii şi a publicului larg.

 

Sursa:  www.cjebacau.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web