Aplicaţie foarte periculoasă pentru Facebook

O aplicatie  ce promite să schimbe culoarea contului de Facebook, capturează, în schimb, datele de autentificare ale utilizatorului si îi generează zeci de bloguri pe Blogger.com, folosind adresa de Gmail a victimei.

Se estimeaza ca  peste 38 de mii de utilizatori au instalat deja aplicatia periculoasă, care este încă disponibilă pe Google Chrome Web Store.

Escrocheria analizată de Bitdefender, liderul pietei  de antivirus, se răspândeste, astfel, folosindu-se de identitatea victimei șsi afisează o reclamă Google ce directionează utilizatorii către o schemă frauduloasă de tipul ’’câstigă bani lucrând de acasă’’.

Un click pe respectiva reclamă duce utilizatorii către un site fraudulos de unde le sunt furate informatiile personale. Aplicația este disponibilă pe Google Chrome Web Store.

Asadar mare atentie atunci cand va instalati o aplicatie pe un cont de socializare,reprezentantii Facebook spunad ca daca ei doresc sa imbunatateasca ceva o fac automat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web