Balul Bobocilor la Colegiul Economic ION GHICA

Din nou vineri, din nou un alt bal al bobocilor, de aceasta data a venit randul celor de la Colegiul Economic ION GHICA Bacau. Imediat dupa ora 16 , sala a devenit neincapatoare de sutele de liceeni veniti sa isi vada colegele dar si colegii care aspirau la titlul de miss sau mister.

A fost distractie dar si lucruri serioase asta pt ca juriul a avut o misiune destul de grea  in a alege castigatorii, iar pentru transparenta a fost aleasa varianta votului public cu note, astfel fiind totul la vedere.

Dupa cum stiti si pe site-ul nostru ati putut vota titlul de Miss Popularitate, care a revenit concurentei IFRIM MADALINA. 

Titlul de Miss Boboc a mers la MANDRILA ANDREEA DENISA, iar Mister Boboc a iesit TARANU RAZVAN

Toate au fost bune si frumoase pana la faza premierii, cand asa cum se discutase si se notase pe foaia prezentatorilor, in mod normal trebuia anuntat si premiul oferit de noi si anume Miss Popularitate. Acest lucru nu s-a mai intamplat, iar dupa spusele prezentatoarei ” spuneti-mi dumneavoastra unde scrie” timp in care ne erau aratate cu totul si cu totul alte foi, nu cele pe care s-a scris inainte de inceperea spectacolului.

Credem ca macar din respect pentru concurentele participante cat si pentru cei care au votat pe site-ul nostru, acest lucru trebuia spus. Nelamurirea noastra este daca acea diploma a ajuns la castigatoare, deoarece noi nu am vazut acest lucru.

Datorita celor intamplate, NE CEREM SCUZE dar hotararea noastra este de a nu publica fotografii de la acest eveniment, asta pentru ca nu tintim doar catre trafic.

MULTUMIM  ORGANIZATORILOR !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web