Vaya Con Dios în turneu

Vaya Con Dios revine in luna martie a anului viitor in Capitala, pentru ultima reintalnire cu fanii din Romania, intr-un concert organizat de Events. Un mix de lounge frantuzesc, melancolie si ardoare tipica pentru o seara perfecta, live la Sala Palatului, pe 15 martie 2013.

Aceasta isi anunta retragerea printr-un megaturneu, “Farewell Tour”, care-i va aduce pe belgieni pentru ultima oara la Bucuresti in primavara anului viiitor. Dupa succesele inregistrate in 2009 la Sala Palatului din Capitala (spectacol tinut cu casa inchisa), si in 2010 (club Fratelli, show de asemenea sold-out), ambele la invitatia Events, Dani Klein si colegii de trupa au decis sa revina in Romania in cadrul ultimului lor turneu international, prin care-si iau adio de la fani.

Biletele pentru concertul Vaya con Dios din martie 2013 s-au pus in vanzare incepand cu 7 noiembrie a.c. , preturile fiind de 120, 150, 190, 250 si VIP 300 de lei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web