DefCamp 2012 @Bucharest

După mai mult de un an de la data lansarii si două evenimente pline de energie, idei, competitie, schimburi de experientă si distractie, DefCamp se mută în capitală si promite o conferintă de trei zile desfasurată în cele mai bune conditii pentru ca orice participant să poata interactiona cu numeroase persoane ce au adunat o experientă vastă în domeniul INFOSEC de-a lungul anilor.

“Pe parcursul celor trei zile, participanții vor putea urmări numeroase prezentări susținute de oameni cu experiență în domeniul INFOSEC, vor putea monitoriza Wall of Sheep, ar putea participa la concursul DCTF (DefCamp Capture the Flag) sau își vor putea pune site-ul la dispoziția unei echipe de testare. Totul sub același acoperiș, la același eveniment – DefCamp. E grozav!”, a declarat Andrei Avădănei, coordonatorul evenimentului.

Ce este DefCamp 2012 @Bucuresti?

DefCamp 2012 @București este cel mai mare eveniment de INFOSEC & hacking din România de până acum, fiind asteptate în capitală cel putin 250 de persoane. Pe parcursul celor trei zile de eveniment, participantii vor putea urmări numeroase prezentări sustinute de oameni cu experientă în domeniul INFOSEC, vor putea monitoriza Wall of Sheep, ar putea participa la concursul DCTF (DefCamp Capture the Flag) sau îsi vor putea pune site-ul la dispozitia unei echipe de testare. Totul sub acelasi acoperis, la acelasi eveniment – DefCamp.

Când si unde?

Evenimentul va avea loc la București în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie. Datele locatiei vor fi publicate AICI.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web