Ştefan Bănică lansează “Altceva”

 

Pe 24 octombrie, la ora 18:30, la AFI Palace Cotroceni, zona patinoar, Stefan Banica va lansa noul sau material discografic – “Altceva” – al 14-lea album de autor din cariera. Albumul se numeste «Altceva» nu doar pentru ca in playlist se regaseste un cantec cu acest titlu, ci pentru ca este chiar altceva fata de discurile scoase de Stefan Banica pana in prezent.
Albumul «Altceva» contine 13 cantece, incluzand 2 bonus track-uri. Unul dintre bonus track-uri este «Noaptea de Craciun», un cantec nou de Craciun, care a dat si titlul concertelor de Craciun din acest an – «O noapte de Craciun cu Stefan Banica» – care vor avea loc pe 13 si 14 decembrie la Sala Palatului. Printre alte titluri care se mai gasesc pe noul material, amintim: «Ce e dragostea?», «Alerg printre stele», «Vino», «Inger pe pamant», «Pana la capat» sau «E-un caine maxim, ba!». De asemenea, piesa «Nu e prea tarziu», care a fost deja promovata ca single si videoclip, se va regasi pe album.

«Albumul „Altceva” e un material interesant si divers, care acopera o paleta larga de gusturi. Colaborarile inedite si influentele stilistice aduc un plus de culoare acestui album. Merita sa-l ascultati, vi-l recomand din tot sufletul!» – Stefan Banica

Noul album, „Altceva”, va fi promovat in cadrul turneului cu acelasi nume, care va avea startul pe 27 octombrie si va cuprinde 9 orase din tara: Constanta (27 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Piatra Neamt (29 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Bacau (30 octombrie, Teatrul de Vara), Craiova (10 nov, Casa de Cultura a Studentilor), Cluj (11 nov, Casa de Cultura a Studentilor), Pitesti (12 nov, Casa de Cultura), Ploiesti (17 nov, Casa de Cultura), Iasi (18 nov, Casa de Cultura a Sindicatelor), Brasov (20 nov, Teatrul Dramatic “Sica Alexandrescu”).

Pretul biletelelor de la Bacau:
Categoria VIP: 150 lei (pachetul VIP contine: cel mai recent album Stefan Banica – “Altceva”, o sapca cu logo-autograf Stefan Banica, acces backstage pentru o intalnire cu artistul, inainte de spectacol, acces la sesiunea foto si de autografe, dupa show).
Categoria 1: 100 lei
Categoria 2: 80 lei
Categoria 3: 60 lei

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web