Candidatii CŞE la Colegiul N.V.Karpen


ANCA SERBAN

Ma numesc Serban Anca, invat la Colegiul Tehnic de Comunicatii “Nicolae Vasilescu Karpen” in clasa a 10-a H si anul acesta candidez pentru functia de presedinte al Consiliului Elevilor.
Consider ca sunt potrivita pentru acasta functie deoarece sunt o persoana cu simt de raspundere, sincera, si ma implic cu multa sarguinta in activitati. Promit ca voi veni cu elemente de noutate in acest liceu.
Sunt o persoana care isi sustine opinia si lupta pentru drepturile sale. Acum mi-am marit orizonturile, si doresc apar si sa sustin parerile voastre, pentru ca si elevi au un cuvant de spus!
Dar nu in ultimul rand trebuie sa va asigur ca sunt capabila sa am in spate o echipa cu care sa reusesc proiecte e o anvergura mare.
In final va promit ca acestea nu au fost doar cuvinte, ci se vor transforma in fapte.

 

 

SOLOMON MIHAELA

Va salut cu drag, colegi si profesori.

Sunt Mihaela Solomon si candidez pentru pozitia de vicepresedinte al Consiliului Elevilor.

Colegiul Tehnic de Comunicatii „N.V.Karpen” Bacau este casa noastra pentru urmatorii ani. Acesti ani sunt poate cei mai frumosi din viata unui om. Sunt ani in care vom avea parte de experiente minunate, vom construi amintiri de neuitat, vom împartasi toate satisfactiile vietii de licean. Acesti ani ne pregatesc pentru studiile superioare, pentru via?a si as putea spune ca ne vor defini ca si persoane.

Eu îmi doresc sa fac tot ce îmi sta în putinta pentru a face aceasta perioada una cât mai frumoasa, pentru noi toti. Si va promit ca, la fel ca si în celelalte proiecte în care m-am implicat pâna acum, ma voi dedica 100% spre acest scop.

Nu pot sa va promit pauze mai mari sau vacante mai lungi însa ,pot sa va promit ca din pozitia de vicepresedinte al Consiliului Elevilor voi fi mereu alaturi de voi pentru a va asculta problemele si dorintele, pe care le voi transmite catre conducerea scolii si pe care le voi sustine cu toate forta, pentru a reusi sa va reprezint cât mai bine interesele în forurile de conducere.

Sunt Mihaela Solomon ,candidata pentru pozitia de vicepresedinte al Consiliului Elevilor si contez pe sustinerea voastra.Va multumesc !

 

 

 

GIANGALAU PAULA

Mă numesc Giangalău Paula Ionela şi sunt elevă în clasa a X-a I la Colegiul Tehnic de Comunicaţii „N.V. Karpen”, domeniul Comerţ.
Poate vă întrebaţi ce mă recomandă pentru această funcţie!
De la început vreau să vă transmit că sunt o persoană dinamică, hotărâtă, cu aptitudini de comunicare, responsabilă, interesată în dezvoltarea carierei.
Consider că sunt caracterizată de o serie de calităţi şi valori care fac din mine un candidat viabil pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Scolar al Elevilor.
Astfel, cei care mă cunosc ştiu că sunt o persoană integră care manifestă respect pentru persoanele din jur.
De asemenea, îmi place să mă implic într-o serie de proiecte de voluntariat prin care se încearcă îmbunătăţirea mediului în care ne petrecem timpul liber, deoarece consider că trebuie să mai lăsăm şi natura să respire. Este evident faptul că reuşim să clădim pe lângă noi doar numai pentru că natura ne îngăduie şi încă nu ne ceartă.
Pe de altă parte consider că o şcoală bună este o şcoală capabilă să-i pregătească pe toţi elevii pentru o societate democratică. O şcoală bună este o şcoală în care profesorii ştiu că:
– fiecare copil este capabil să înveţe şi rostul educaţiei este de a dezvolta potenţialul fiecăruia;
– că abilităţile elevilor pot fi modificate printr-o instruire eficace şi că inteligenţa nu este distribuită diferit (unii copii nu sunt mai inteligenţi sau alţii mai puţin inteligenţi) ci există mai multe tipuri de inteligenţă ce trebuie identificate, dezvoltate şi valorizate pentru fiecare copil.
Acestea sunt doar o parte dintre calităţile mele şi valorile după care mă ghidez în viaţă, pe restul rămâne să vi le împărtăşesc după ce voi obţine funcţia de Preşedinte al Consiliului Scolar al Elevilor Bacău.

 

 

 

MINDRU ALEXANDRA

Mă numesc Mîndru Alexandra, am 16 ani, sunt colega voastră din clasa a X-a C, la Colegiul Tehnic de Comunicaţii Nicolae Vasilescu Karpen, la profilul cu specializarea Tehnician Operator Tehnică de Calcul şi candidez pentru funcţia de Vicepreşedinte în Consiliul Şcolar al Elevilor.
Eu ma autocaracterizez ca fiind o persoana sociabila,comunicativa,responsabila , rabdatoare si ambitioasa . Ideea de a candida in Consiliul Scolar al Elevilor pentru mine este o provocare dar si un mod prin care imi pot testa cunostintele,imaginatia si creativitatea.Impreuna cu voi imi doresc sa dam “nastere” unor proiecte noi pe care sa le putem duce cu succes pana la capat. Imi doresc sa pun in aplicare activitati atractive , distractive dar si educative. Sper ca acest discurs sa va atraga atentia si sa va fi starnit interesul.

VOTATI Mindru Alexandra 10 C !!!

 

 

 

FRACASE DIANA

Sunt Fracase Iulia-Diana, dar prietenii imi spun simplu, Diana si candidez pentru functia de presedinte in Consiliul Scolar al Elevilor. Unii ma cunoasteti, altii va intrebati cine sunt… Am trasaturi si mod de gandire adaptabil, in functie de persoana si de circumstante. Daca m-as izbi de o sansa cand as putea sa-mi pun o singura dorinta, prin care sa cer sa fiu altcumva, altceva, mai ceva decat sunt, as avea suficienta tarie sa nu schimb nimic la mine dar as cere un singur lucru: intelepciunea.
Diferita? Da sunt! Serioasa? Cand trebuie! Optimista? Cu siguranta! Sunt optimista cu privire la prezent si viitor.Vreau sa fiu presedinte pentru ca imi pasa, imi pasa de liceu, de voi elevii, de viitorul vostru si de asemenea stiu ca pot reprezenta cu succes Colegiul Tehnic de Comunicatii „Nicolae Vasilescu Karpen”.
Deasemenea, activitatile extrascolare, proiectele europene si nationale, actele de caritate si voluntariat, colaborarile cu scoli din Europa, rezultatele anuale si nu in ultimul rand, Consiliul Elevilor, sunt puncte importante pe care le avem, care ne aduc mandrie si prestigiu.
Când vorbesc de Consiliul Elevilor “N. V. Karpen” vorbesc de atitudine, responsabilitate, initiativa, respect, daruire. Vorbesc de oameni care se aduna din când în când “sa-si faca lumea mai buna”, sa puna cap la cap idei si sa faca un plan, dupa care sa atinga un tel si sa obtina CEVA. Multumita domnilor directori care ne trateaza ca pe niste adevarati “adulti”, facem ceva sa devenim cei mai buni.
Proiectul cu care voi dori sa incep activitatea in Consiliul Elevilor poarta ca deviza „Constientizarea Statutului de Elev”. Intentiile mele doresc sa sustina elevii din Karpen pentru a-si constientiza apartenenta la un anumit grup social, pentru a-si cunoaste drepturile dar si obligatiile. Deasemenea, imi doresc ca elevii sa fie bine informati si real sustinuti in activitatile scolare dar si extrascolare pe care le practica si sa fie apreciati pentru eforturile depuse. Si nu in ultimul rand, imi doresc ca elevii karpenieni sa reuseasca sa gaseasca calea de comunicare eficienta intre ei si pofesori.
Asta doresc sa fac ca presedinte al Consiliului elevilor si sper ca, cu ajutorul vostru, vom reusi sa aratam ca viitori absolventi ai Liceului „Karpen” sunt niste elevi educati, constiinciosi, entuziasti, multumiti , fapte relevate de viitoarele noastre rezultate la examenele de final de ciclu. Am speranta ca elevii vor raspunde pozitiv proiectului meu si vor colabora mai mult cu managementul si cardrele didactice care sa sustina activitatile propuse de Consiliul Elevilor, de asemenea imi doresc ca si parintii sa fie implicati in activitatile copiilor lor si sa-i indrume spre acestea. Stiu ca si Comunitatea Locala ne va sprijini financiar activitatile intreprinse.
Demersul catre ceva mai bun e cumplit de anevoios. Sanse sa reziste marilor incercari si marilor intrebari ale cautarii nu au decat cei curajosi,cei puternici,cei valorosi.
Deci,haideti sa luptam impreuna! Impreuna sa facem din liceul nostru un loc perfect!

 

 

 

ALEXANDRESCU ADRIAN

Ma numesc Alexandrescu Adrian , dar prietenii imi spun Adi si candidez pentru postul de vicepresedinte in Consiliul Scolar al Elevilor. Nu pot spune ca sunt cel mai atragator baiat, dar nici cel mai respigator, asta ca portret fizic, iar ca portret moral pot spune ca cele mai bune calitati ale mele sunt starea de spirit si seriozitate cu care imi tratez responsabilitatile.

Poate va intrebati ce tip de persoana sunt si ce ma caracterizeaza ?

De cand sunt mic imi plac provocarile, dar cel mai mult imi place sa le rad in fata, deoarece caracterul meu este format in asa fel incat sa priveasca spre cel mai promitator viitor. Cel mai mult imi place sa ma gandesc la binele aproapelui meu si de aceea candidez pentru postul de vicepresedinte in aceasta mare familie pentru a ma gandi la binele, imaginea si viitorul Colegiului Tehnic de Comunicatii „Nicolae Vasilescu Karpen”.

Colegiul Karpen pentru mine inseamna responsabilitate, incredere, seriozitate cand este cazul, daruire si in primul rand respect. Aceasta parere mi s-a format cu ajutorul vostru ,cu ajutorul cadrelor didactice dar mai ales a domnilor directori care ne fac fiecare zi la care participam mai buna si mai frumoasa.

Va intrebati oare cu ce voi veni nou?

Nu spun ca voi schimba totul, sau ca voi veni cu o multitudine de proiecte noi pe care sa nu le duc la bun sfarsit, dar vreau ca impreuna sa continuam ceea ce au inceput membrii Consiliului Scolar al Elevilor.

Deviza mea pentru aceasta candidatura este “ Impreuna putem face orice “ si sper ca aceasta sa ne ajute in tot ce vom face

 

 

 

 BUHUCEANU ALEXANDRU  DANIEL

Ma numesc Buhuceanu Alexandru Daniel, am 17 ani şi sunt  colegul vostru din clasa  a XI-a F, specializarea Tehnician în Activitati Economice.

Pentru mine postul de preşedinte a elevilor reprezintă o mare responsabilitate , dar în acelaşi timp şi o mare onoare.

Consider ca  sunt caracterizat de o serie de calitati şi valori care fac din mine un candidat ideal pentru functia de Preşedinte la Consiliul Scolar al Elevilor, doresc sa ma afirm şi sa ma implic în activitatile oferite de acest post. Abilitatea de a lucra în echipa,  capacitatea de relationare, rabdarea şi dinamismul ma fac sa fiu persoana potrtivita pentru aceasta functie.

Imi doresc ca impreuna sa contribuim la  imbunatatirea  societatii din  care facem parte,sa formam o echipa care sa va asculte şi  sa se ocupe de toate problemele elevilor. Daca voi fi ales preşedinte nu va asteptati sa fac minuni. Presedintele nu este un lider, nu este singur ! Este un reprezentant. Eu as vrea sa fiu reprezentantul vostru promit sa apar drepturile noastre, ale elevilor în fata conduceri colegiului. Odata ajuns preşedinte vreau sa stiti ca în mine puteti gasi un prieten şi un sprijin pentru problemele voastre.

Eu cam atat am avut de spus şi…

Nu uitati ca alegerea o puteti face doar voi!!! Sper sa fie o alegere pe placul tuturor.

Vă mulţumesc!

 

/p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web